anzisiadis

ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Ο Αναστάσιος Ζησιάδης είναι Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Έχει 36ετή εμπειρία στη μελέτη, κατασκευή και διαχείριση κτιρίων και τεχνικών έργων καθώς και στο συντονισμό και διεύθυνση διαδικασιών αδειοδότησης κλπ. Από το 1991 διατηρεί τεχνικό γραφείο, μετεξέλιξη του οποίου αποτέλεσε η ίδρυση της εταιρείας ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., το 2013.

Η ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. είναι μια τεχνική εταιρεία με εξειδίκευση στην μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων τεχνικών έργων, καθώς και στους τομείς ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων.

Στα πλαίσια της πολυετούς λειτουργίας έχει αναπτυχθεί μια ομάδα μελέτης πληθώρας ειδικοτήτων, με μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση μελετών αλλά και την οργάνωση των κατά περίπτωση απαιτούμενων διαδικασιών. Ταυτόχρονα έχει δημιουργηθεί ένα πλούσιο δίκτυο συνεργατών που μπορεί να υποστηρίξει πληθώρα αντικειμένων, ενώ λόγω του πλούσιου portfolio έργων έχει αναπτυχθεί η ικανότητα οργάνωσης και συντονισμού πολλών ομάδων εργασίας με προτεραιότητα πάντα την ορθή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και τη διασφάλιση του ποιοτικού αποτελέσματος.

Στόχος της εταιρείας είναι η ολιστική αντιμετώπιση των ακινήτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από το στάδιο της εξεύρεσης γης και τον καθορισμό του τρόπου εκμετάλλευσης, μέχρι τη μελέτη και κατασκευή του εκάστοτε έργου, αλλά και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών μηχανικών στα μετέπειτα στάδια ανάπτυξης.

Οι ολοκληρωμένες μελέτες, η επίβλεψη, η διαχείριση και η κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων, η οργάνωση και ο συντονισμός των εργοταξίων, οι διαπραγματεύσεις για τον καταρτισμό των συμβάσεων και εν γένει η σύνταξη απαραίτητων μελετών αποτελούν τμήμα της τεχνογνωσίας της ομάδας μελετών.

Η εταιρεία ασχολείται με την εξεύρεση ακινήτων προς αξιοποίηση, την εκτίμησή τους, τον καθορισμό του τρόπου αξιοποίησης και σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης, την κατασκευή και παρακολούθηση των έργων τόσο από τεχνικής όσο και από οικονομικής απόψεως, τον έλεγχο κόστους εργασιών και την διαδικασία διαπραγμάτευσης για την πώληση, ενοικίαση και γενικότερη αξιοποίησή τους.

Περαιτέρω τομείς που έχει ασχοληθεί η εταιρεία αποτελούν: ο τομέας αδειοδότησης Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας σε όλο το φάσμα και σε ολόκληρη τη χώρα, οι διαδικασίες των Ν.3843/2010, του Ν.4014/2011, του Ν.4178/13 και του Ν.4495/2017, η επίβλεψη εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων και η έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης.

Αξιοποιώντας τη γενικότερη εμπειρία στον χώρο των ακινήτων, αλλά και τις υπηρεσίες του δικτύου συνεργατών η ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ διακρίνεται για την έγκυρη και ποιοτική ολοκλήρωση των έργων, και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων ενδέχεται να προκύψουν.