Προώθηση ιστοσελίδων

Η ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου ως μέσο επικοινωνίας, διασκέδασης και αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών έχει ως αποτέλεσμα τον ραγδαία αυξανόμενο αριθμό των ιστοσελίδων.

Επιτυχημένη ιστοσελίδα είναι αυτή που θα μπορέσει να προσελκύσει το μεγαλύτερο πλήθος του ενδιαφερόμενου κοινού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Σκοπός μας δεν είναι μόνο η αποτελεσματικότητα στις μηχανές αναζήτησης αλλά και η συχνή επίσκεψη των επισκεπτών στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε. Ένας λόγος βέβαια γι να το επιτύχουμε αυτό, είναι η επιμονή μας στις δυναμικές ιστοσελίδες που επιτρέπουν τη συχνή ανανέωση του περιεχομένου τους. Ποιος ο λόγος άλλωστε ο επισκέπτης να ξαναεπισκεφτεί μία ιστοσελίδα αν αυτή δεν ανανεώνεται ποτέ;

Η κάθε ιστοσελίδα λοιπόν καταχωρείται στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, κ.ά.) με τις σωστά επιλεγμένες λέξεις κλειδιά. Έτσι, σε κάθε αναζήτηση, επιτυγχάνουμε μία ικανοποιητική θέση στα αποτελέσματα.

Οι μέθοδοι προώθησης των ιστοσελίδων που ακολουθούμε περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης, τη διαφήμιση σε αυτές (Google Adwords, Yahoo, Bing κ.ά.), την προώθηση και διαφήμιση στις σελίδες κοινωνικών δικτύων (Facebook κ.ά.) και δε σταματάμε εκεί.